Kokossmåkager – Julens glæder

 

Sneen daler stille ned udenfor. Der er 1 måned til jul og det får mig helt i julestemning. Jeg er i øjeblikket vild med at ekperimenterer med småkager. Tænker at det må kunne lade sig gøre at få småkager, selvom man har PCO. Og jeg synes faktisk at det lykkes ganske godt. Småkagerne er meget sprøde og lækre.  Sikke en festlig jul det bliver alligevel:-)

 

7 thoughts on “Kokossmåkager – Julens glæder

  1. Disse blev prøvet i lørdag. Mine to børn spise næsten hele potionen og jeg har lovet at lave flere i næste weekend:-) De smagte rigtig godt.

  2. Tja, det tror jeg faktisk godt. Kamutmelet er jo noget mere sødt, så tror det kan blive lækkert. Hører gerne om resultatet:-)

  3. Jeg kaster mig ud i forsøget så. Har endnu til gode at prøve at bage med kamutmel, men nu skal det være. Både rigtigt brød og disse lækre fyre. Jeg melder tilbage ang. småkagerne.

  4. Så fik jeg forsøgt mig med kamutmel i stedet for majsmel. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan dine er, men mine har meget løs krumme. Ja, de smuldrer en del. Rigtig sprøde er de heller ikke blevet. Kun lidt, men de er bløde i midten. Og så fik jeg ikke puttet nok agavesirup i (det er dog ikke kamutmelets skyld :D) De smager ok, men var bare ikke helt, hvad jeg drømte om.

  5. Jamen det var da uheldigt. Mine er ikke løse i det og er sprøde. Men selvfølgelig bliver de ikke som når man bager med hvedemel:-) Synes nu at disse går fint an:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *