Kom godt igang.

Nu skriver vi 2013 og mon ikke mange af os har fået spist lidt for meget her i slutningen af året:-) Og måske mange af jer har det som mig – nu vil jeg have noget ordenligt mad:-) Jeg skal også igang med mit PCOpower igen og er meget målrettet.

Derfor har jeg i samarbejde med Viivaa sammensat en ekslusiv begynderpakke, hvor du får alle de gode basisvarer som behøves i det PCOvenlige køkken. Pakken indeholder følgende:

1 pose Mandelmel
1 pose Sukrin+
1 pose Sukrin Gold (den nye spændende sukrin, som der kommer opskrifter på snart)
1 pakke Kokosfibre
1 pakke FiberHusk/Skallin

Har du disse varer i dit køkken, når du rigtig langt i det PCOvenlige køkken. Køber du startpakken her igennem får du en pakke lækre Ristede kokoschips gratis med. Jeg bruger disse kokoschips som dejlig snack om aften;-) Jeg kan varmt anbefale dem, de er meget vanedannende;-)

Det her er en eksklusiv kampange som kun gælder for jer læsere her på PCOliv:-) Det skulle gerne gøre det nemt at gå til og få startet op på PCOkosten (eller fortsætte).

Du kan se og købe din PCObasispakke her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *