Konkurrence – Vind bogen “Spis maven flad”.

Nu har jeg igen mulighed for at lave en lille konkurrence:-) Du kan vinde bogen “Spis maven flad”, der er skrevet af Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell.

Bogen giver en opskrift på en stensikker vej til en fladere mave, et mindre taljemål og et farvel til følelsen af altid at se gravid ud. I bogen får du ikke bare forklaringen på, hvad der virker – og hvorfor og hvordan. Du får også indkøbslister, tips, øvelser til at holde maveskindet stramt og ikke mindst 111 opskriver på lækre retter. Alle PCOvenlige.

Sådan deltager du
Det eneste du skal gøre er at svarer på nedestående spørgsmål. Du skal svarer her på bloggen, altså under dette indlæg. Send dit svar senest d. 10 juni kl. 24,00.  Jeg trækker en vinder d. 11. juni. Vinderen får direkte besked pr. mail, samt bliver offentlig gjort her på bloggen:-)

Hvilken opskrift finder du ikke i bogen “Spis maven flad”? (Tænk på ingredienserner)

A. Saftige mandelmuffiens
B. Nøddebøffer med jordskoksalat
C. Ristaffel

Tak til Gads forlag for at udlodde bogen.

.

59 thoughts on “Konkurrence – Vind bogen “Spis maven flad”.

 1. Det må være Ristaffel 🙂 Da ris har et højt gi tal og er fyldt med tomme kulhydrater som ofte sætter sig på mausen hvis ikke det bliver brændt af 🙂

 2. Jeg må sige mandelmuffins 😉 Nej, selvfølgelig C: ristaffel, da det indeholder en masse af det der hvide usunde ris (tomme kulhydrater), der ryger langt over vores tilladte GI 😉 De der saftige mandelmuffins lyder til gengæld ret gode!

 3. Det er helt sikkert Ristaffel og det smager jo nam nam men det er ret så fy fy hvis man gerne vil af med den gravid mave man render rundt med!!! Ris er fyldt med kulhydrater no-go…

 4. I øvrigt undrer det mig, hvordan opskrift B ville kunne siges at være en PCO-venlig opskrift, når der er jordskokker i. Troede ikke, at vi måtte få rodfrugter?

 5. Jeg tænker at svaret på være: C= Risaffel.
  Jeg må ihvertfald ikke få ris i nogen som helst afskygninger for min diætist, pga. højt GI bl.a. 🙂

  1. hej Pia
   Tillykke du er vinderen af konkurrencen:-) Jeg har desværre problemer med computeren, men skriver til dig tirsdag, når jeg kan komme til det. Beklager:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *