Kotelet med grillet forårsløg
Denne ret kan laves både på grillen eller i ovnen. Jeg er vild med alt der er viklet i bacon 😉 Man kan også få en god salat til, men jeg snuppede bare dette en aften 😉
Weekenden har været travl her i huset. Projekt have virker til at være uendelig 😉 og der skal jo også være tid til venner og familie. Lørdag kørte vi helt til Haslev for at besøge skøn familie, og der fik vi en masse planter – især buske til haven. Elsker den slags genbrug. Det betød jo mere havearbejde søndag 😉 Tænker på om vi nogensinde får en weekend hvor vi bare sidder stille – kender du det? Håber du er bedre til det, end jeg er 😉
Nå, det var koteletterne vi kom fra. Jeg valgte lige at vende koteletterne i lidt sesam mel da det holder lidt på saften. Og så giver det en rigtig lækker smag.
Kotelet med grillet forårsløg – LCHF
-2 personer
2 x 200 g koteletter
salt og peber
2 spsk. sesammel fra Funktionel mad
olie til stegning
16 forårsløg
8 skiver bacon
Tilbehør
4 spsk mayonnaise
hvidløg
Rens forårsløgene, læg dem to og to. Sno en skive bacon om dem og grill dem til bacon er sprødt og lækkert. Vend koteletterne i sesammel og steg dem i olie ca. 4 minutter på hver side (alt efter tykkelse). Rør mayonnaise med hvidløg og få det til som dip 🙂
Energiberegning
286 g, 564 kcal. 2% kulhydrat, 39% protein, 59% fedt.