Koteletter fra Sorrento (i fad)
Fin hverdags ret, der er hurtig og nem at lave. Den stammer helt tilbage fra da jeg gik i skole:-) Men opskriften holder stadigvæk;-) Jeg kommer også engang imellem bønner med i tomatsaucen. Jeg servere gerne retten med grovpasta eller perlebyg. Hvis du spiser LCHF kan du f.eks lave blomkålsris til.
Koteletter fra Sorrento
4 Svine koteletter
2 spsk. Oliven Olie
1 fed Hvidløg
1 stk. Grøn peber
1 dåse hakket Tomater
1 bakke Champignons
Salt og peber
Oregano og Timian
Skær hvidløget i kvarte og brun det i olien på en pande. Tag hvidløget op og brun koteletterne. Læg dem i et ovnfast fad. Rens og skær peberfrugten og champignons i stykker. Brun champignons på panden, tilsæt peberfrugten, dåsetomaterne og kryderierne. Lad saucen simre i 5 minutter. Hæld saucen over korteletterne og bag retten i oven ved 200 grader i ca. 20 minutter (alt efter tykkelsen på korteletterne).
Tip
Du kan tilsætte grønne bønner i saucen eller andre grøntsager efter smag.
.