Kransekage


Her i december tænker jeg mest på julen, men da gode venner ringede og inviterede os til nytårsaften. Ja, så faldt mine tanker også på årets sidst aften. Et år der bringer meget nyt herhjemme. Vi bliver 4 i familien og vi skal på en lang dejlig rejse til Etiopien. Men tilbage til nytsårsaften:-)

Nytårsaften er for mig fyldt med lækker mad, gode venner og ikke mindst kransekage. Her er mit bud. De kan dog laves meres festlige med chokolade på bunden, nougat i midten, glassur eller chokolade i tynde streger over toppen. Ja, udgaverne er mange.

6 thoughts on “Kransekage

  1. Ved det godt;-)Har også lovet mig selv at efter nytår skal det være slut. Så kommer der ingen søde sager på blogge i et stykke tid. Skal udforske fiske og salt opskrifter i januar:-)

    Men må skuffe dig med at der kommer en kæmpe lækkerbisken på i morgen;-)

  2. Eeeeeeeijjjjj altså!! 😀 Så håber jeg, det er noget med hindbær, for det kan jeg nemlig ikke fordrage. :o) Og tillykke med det kommende nye familiemedlem. Hvor er det stort. :o)

  3. Desværre ingen hindbær;-)

    Vi har altså ikke fået et barn i forslag endnu. Vi ved bare at det er tæt på:-)Og er helt sikre på at vi bliver 4 i 2011:-) Jeg skal nok skrive her på bloggen når der sker noget mere konkret – det kan jeg slet ikke lade være med:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *