Krebinetter med sesam med blomkålsris

En hurtig og nem hverdags ret, som hele familien kan spise. Det ligener ganske almindelige krebinetter og smager rigtig godt. Her fik jeg blomkålsris til med en smule ærter i. Jeg ved godt at ærter ikke er så godt for os PCOpiger, men engang imellem længes jeg bare:-) Se link til blomkålsris nederst.


.

4 thoughts on “Krebinetter med sesam med blomkålsris

  1. Jeps, det er bare almindelige sesam. Du kan bruge både de lyse og de mørke (øko). Jeg bruger økoudgaven:-) Det smager super godt, og mætter rigtig meget.

  2. Blev inspireret at de sesam, så blandede det med krydderrier: hvidløg, ingefær, chille, paprika og salt og kom det på kyllingelår. Smed den i ovnen på 175 i 50 min – det smagte vildt godt.

    Det gør krepinetterne nu også:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *