Krondyr lårtunge med rodfrugtschips og svampesauce

En dejlig lækker middag, blev det til for et par dage siden. Mums hvor vi hyggede 😉 Jeg elsker at tilberede mad med råvarer, som jeg ikke håndtere så ofte. Det giver mig så meget god energi at nusse i køkkenet og bare “lege” med maden. Det er min måde at mediterer på 😉

Det er dog ikke så ofte, at jeg laver mad på denne her måde. Normalt er jeg nok lidt mere til det rustikke som I ved 😉 Men engang imellem er det sjovt at lave noget helt andet. At nørde med små rodfrugtschip og få saucen til at smage ekstra godt 😉

Her i huset står den på ferie i disse dage. Både mand og børn er hjemme og vi nyder det. Foråret må dog godt snart finde vej til os, så vi kan få friske råvarer, sol, varme, grønne grene i haven og nyt liv 😉

 

Det er virkelig en lækker ret. Fantastisk kød og tilbehøret er bare super lækkert.

Se lige hvor flot det kød er.

 

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *