
Kylling a la creme
Uhmm, endnu et dejligt madminde fra min tid i Grækenland. Denne ret fik jeg nogle gange dernede. Den er jo på ingen måde græsk, men jeg forbinder den med Grækenland;-) Jeg er vild med mør kylling, bacon, fløde. Så helt igennem en ret for mig;-)
Retten fik jeg på en bestemt restaurant på havnepromenaden. Og det var bare så hyggeligt at sidde der, og se ud over skibene, vandet, de små øer og ikke mindst menneskene:-) Det kunne jeg da godt bruge lige nu:-)
[password-protect]
Kylling a la creme
– 4 personer
4 kylling filet
1 pakke bacon i tern
1 bakke champignons
1 rød peber
salt og peber
1/4 piskefløde
kulør
Bank kylling fileterne helt flade. Steg dem på en pande. Krydder dem med salt og peber. Læg dem i et fad. Rist derefter bacon på panden og tag det af (skal drysse over retten til sidst). Derefter ristes champignons og peberfrugt (begge skåret i passende stykker). Når det er ristet tilsættes fløde. Lad det koge ind til et tyk og cremet sauce. Hæld den over kylling fileterne og drys til sidst med bacon.
Vi fik ristet broccoli til:-)
[/password-protect]
1 thought on “Kylling a la creme”