Kylling med svær
Når man har PCO skal man tænke anderledens end hvis man arbejder med det traditionelle køkken. Man skal flytte sine egne grænser, opleve nye smage og konsistensen. Og ikke mindst skal man arbejde på en anden måde med sine råvarer . Det er ikke altid nemt og jeg må indrømme at jeg selv skal arbejde med mine fordomme og idéer om hvad man “plejer” at gøre.
Det her er en af de ting der virkelig er at flytte grænser for mig. At panerer i flæskesvær. Jeg må indrømme at det har krævet et par år, at tage mod til;-) Men jeg blev heldigvis positiv overrasket. Det smagte faktisk godt:-) Men hold da så op hvor det mætter. Jeg kunne dårligt spise det I ser på tallerknen.
Det var meget nemt at arbejde med og duftede skønt.
Kylling med svær
1 sammenpisket æg
4 kylling filet
2 håndfyld flæskesvær (jeg brugte Lyka)
salt og peber
Kværn flæskesværene i en foodprocessor, til det bliver helt fint. Vend først kylling fileterne i det sammenpisket æg og derefter i “raspen” og steg dem på en pande i smør. Jeg delte hver kylling filet i to dele. Drys med salt og peber. Serveres med f.eks bønner og tzatsiki.
Det er da en fantastisk ide:-) er sikker på at det ville være perfekt til
https://pcoliv.dk/aknuggets-af-anne-knudsen/
Det skal hel sikkert prøves.
Ja, det vil det helt sikkert Anne:-)