Kylling i urtesauce.
En dejlig ret blev det til, på en dag hvor jeg havde spist alt for mange kulhydrater og for meget fedt, i løbet af dagen. Derfor er retten meget lav på disse to ting:-) Forsøgte at udligne godt:-)
Kylling i urtesauce
-4 personer
6 kylling filet.
1 flaske Milda cremefine 7%
1 Håndfuld hakket krydderurter (jeg brugte persille, oregano, timian)
Lidt kylling boulion
Salt og peber
Salat
300 g. Iceberg
1 agurk
20 Cherrytomater
1 Rød peberfrugt
100 g. Fetaost i tern 5%
Brun kyllingfilleterne på en dyb pande. Hæld milda, krydderurter, boulion, salt og peber over. Lad det simre i 20-25 minutter. Hvis du synes sauce er lidt for tynd, så kan du jævne med lidt maizena (undlades hvis du spiser LCHF). Skær salatet ud i mens.
Energifordeling
1900 g. 1144 kcal – 286 kcal. pr. person
20% Kulhydrat
25% Fedt
55% Protein
Ønsker du en bedre fordeling kan du koge 100 g. grovpasta og tilsætte det i salaten. Samt riste 50 g. hasselnødder, hakke dem og pynte salaten med dem. Så opnår du denne fordeling.
Energifordeling
2048 g. 1787 kcal – 447 kcal. pr. person
32% Kulhydrat
29% Fedt
39% Protein