
Kylling i vindruesauce.
En virkelig velsmagende ret. Lidt anderledens end det vil plejer at få, men det gør det jo kun bedre:-) Familien guffede løs og jeg nød virkelig den skønne sammensætning. Yderligere er retten meget nem at lave:-)
Kylling i vindruesauce
-4 personer
6 stk. Kyllingfilet
100 g. Vindruer
1 flaske Milda Cremefine til madlavning 7% (Spiser du LCHF kan du erstatte med Piskefløde)
Kyllingboulion
Salt og peber
Tilbehør: Aubergineruller, Grønne asparges og Salat.
Brun kyllingfileterne i en højkantet bande (sauterpande). Tilsæt Milda og lidt kyllingboulion, samt salt og peber. Lad retten simre i 20-30 minutter til kyllingen er mør. Halver vindruerne og tilsæt dem i saucen. Lad dem koge i et par minutter og server retteren. Hvis sauce bliver for tyk tilsæt så lidt vand. Hvis du gerne vil have den mere tyk, kan du tilsætte lidt maizena (ikke hvis du spiser LCHF).
Du kan se opskriften på aubergineruller her https://pcoliv.dk/aubergine-ruller/
Salat af
200 g. Iceberg
4 Tomater
1/2 Agurk
200 g. Blomkål i små buketter
50 g. Ristede pinjekerner.
Energifordeling
3049 g. 1883 kcal – 471 kcal
Energiberegningen er lavet på 1/4 af overstående salat, 2 aubergineruller og 1/4 af retten.
26% Kulhydrater
36% Fedt
38% Protein
Det ser godt ud – jeg må prøve det i aften 🙂