Kylling med blomkål og kanel (græsk inspireret)

 

Græsk kyllingefad - mini

Ja, denne ret er inspireret af Grækenland. Måske ikke den mest flotte ret, men hold da op en smag. Det er klart gæstemad. Aldrig har kylling eller blomkål smagt så godt. At det ligger og trækker i lagen, gør underværker. Prøv den……….

Sådan skrev jeg tilbage d. 1. november 2010 om denne ret. Og lad mig sige – den holder stadigvæk. Jeg fik i går taget nyt billede af retten og derfor får I den igen 🙂 Den kan også sagtens laves med kylling filet alene, hvis du ikke vil have for mange kalorier 😉

Det er altså sjovt at hive de her gamle retter frem og lave nye billeder af dem. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg har taget så dårlige billeder før i tiden 😉 Viser er lige det gamle her så I kan se hvad jeg mener.

Det gamle billede

Det er bare ikke så appetitligt, selvom det var lækkert 🙂 Gad vide hvordan mine billeder ville blive hvis jeg rent faktisk tog et kursus i at fotografere 🙂 Jeg har jo lovet mig selv at tage nye billeder at nogle af de helt gamle gode retter og rydder gevaldigt op på bloggen 🙂 Spændende arbejde, som giver nyt liv til gamle lækre opskrifter 🙂

Dengang fik jeg slet ikke skrevet, hvor let denne ret er at lave. Det hele tager 10 minutter og så passer det sig selv. Det er da nemt. Og så smager det som om at man har brugt  hele dagen på det 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *