Kylling med fyld.


Skøn middag:-) Det tog lidt tid at lave, men det er ok, en gang imellem:-) Tænker man kan komme andet fyld i hvis man ikke er så vild med det jeg har valgt. Måske soltørret tomater og feta, Oliven, osv. Jeg fik squashspaghetti til (se link nederest). Det var en rigtig god sammensætning. Men også en salat havde været god til.

 


.

5 thoughts on “Kylling med fyld.

  1. mmmm, det lyder altså lækkert! Men, hvidvinseddike, er ikke glad for vin i middagsretter og heller ikke eddike (med mindre det er i en god gammeldaws varm kartoffelsalat med eddike og sukker….nå røg lige i drømmeland et øjeblik!) kan hvidvinseddiken udværes og skal der så evt. tilføjes noget andet?

  2. Vil da tro, at du bare kan bruge en slat hvidvin i stedet, det har jeg selv gjort til en hvidvinssauce, som hørte til mørbrad…

  3. Hult – du kan sagtens undlade hvidvinseddiken. Men jeg ville personlig erstattte den med hvidvin eller måske balsamico (hvis du kan lide det).

  4. Jo, men jeg vil helst ikke have vin i mad. Det var mere derfor jeg spurgte om man skal bruge andet for at give smag – eller er der nok smag i retten alligevel uden hvidvin el. eddike? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *