Kylling Provence

Kylling provence

 

En velsmagende ret, der er let og god. Den tager lidt forberedelse da kyllingen skal marineres, men det er arbejdet værd. Ikke fordi det tager lang tid, men fordi man skal planlægge:-) Synes retten er så god at den sagtens kan serveres for gæster. Jeg fik kogte bønner og perlebygrösti til (se opskrift nederest). En fantastisk lækker middag. Tænker også at jeg må prøve at lave denne kylling på grillen til sommer:-)

 

 

.

4 thoughts on “Kylling Provence

  1. Er det mon mig der trænger til ny styrke i brillerne eller mangler der ikke en Print-knap ved dine indlæg? Kunne være lækkert at kunne printe dine opskrifter ud og kun dem – anvender man printknappen i fx. Internet Explorer vil denprinte 4-5 sider ud da hele indholdet af siden man er på printes ud.

  2. Hej Hult?
    Ja, du har helt ret i at der mangler en printknap:-) Det et stort ønske for mig at få lavet (og flere læsere). Men desværre kan jeg ikke finde ud af det, og det koster penge at få lavet. Jeg har brugt en del penge på det her og må nu vente lidt med resten:-)

    Man kan kopiere det over på et worddokument og printe ud der:-) Eller man kan højreklikke med musen på det man gerne vil have printet ud.

  3. Okay….. troede det var WordPress du anvender til din blog? Nu du siger det koster penge? Nå, men der burde findes et plugin til WP som giver et printer -ikon og -mulighed. Bruger også Word som løsning 😉

  4. Jeg bruger også wordpress. Men har måtte betale for design. Det har været vigtig for mig at det så ordenligt ud. Og der var så også en masse andre ting jeg skulle have hjælp med, da jeg først kom i gang:-)Jeg er absolut ingen computerhaj og aner ikke hvordan jeg finder plugin eller får den lagt ind:-) Men det skal nok komme;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *