Kyllinge Lasagne

Dejlig ret, som smager skønt. Hele familien kan lide den herhjemme:-) Så det er faktisk noget vi ofte får. Jeg vil gerne bruge kyllingekød med lavere fedt%, men det er svært at opdrive. Husk at trykke væden ud af squashén ellers bliver lasagnen for “våd”.

Kyllinge Lasagne
-4 personer

900 g. hakket Kylling 10%
120 g. Pastaplader (grov)
400 g. Squash
2 ds. hakket Tomater
2 fed Hvidløg
1 stk. Okseterning
Salt og peber
Oregano
Timian

2 Æg
2 Æggehvider
150 g. Fetaost 4%

200 g. Salat (jeg brugte hjertesalat)
2 Tomater
1/2 Agurk
2 røde Peberfrugter.

Dressing: 8 spsk. Fromage Frais blandet med krydderurter og lidt lime.

Brun det hakket løg og kødet. Tilsæt tomaterne, okseterningen og krydderierne. Lad det simre i 15 min. Riv squash på den grove side på rivejernet. Tryk væden ud af spuashen mellem hænderne. Put det i saucen og rør rundt. Fordel ca. 1/3 af saucen i et lasagnefad. Læg halvdelen af lasagneplanderne i. Gentag. Afslut med et lag sauce.

Rør æggene og hviderne sammen og smulre fetaen i. Hæld massen over lasagnen. Bages i en 200 grader varm ovn i ca. 20-30 minutter – til pladerne er møre.

Salaten snittes. og det samme med agurk, tomater, peberfrugt. Dressingen røres sammen.

 

Energifordeling
2564 g. 2380 kcal – 595 pr. person

40% Protein
41% Fedt
18% Kulhydrat

 

6 thoughts on “Kyllinge Lasagne

  1. Hej Nina
    Den ser spændende ud og må prøves af. Måske vil jeg tilføje hjemmelavet mornaysauce lavet på fløde og uden mel – skønt.
    Mht kyllingekødet hakker jeg selv kyllingefiletter i min kødhakker, så falder fedt procenten ret meget (og så kan jeg “tillade” mig at bruge flødesovsen som jeg også laver på Cremefine).

  2. Hej…
    Nu lavede vi den her lasagne idag og hold da op hvor var den god!! Tilsatte dog lidt madlavningsfløde så den blev lidt mere fyldig!! Der er mad nok til seks personer så vi har puttet 2 portioner i fryseren. Så har vi noget “fastfood” til en dag hvor man er træt.
    Elsker dine opskrifter!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *