Kyllingesuppe med sweet potatoes

På sådanne en råkold efterårsmorgen, hvor jeg bare ikke kan få varmen, må der suppe til. Heldigvis har jeg en potion af denne her lækre kyllingesuppe liggende i fryseren. Den er nu taget ud og vi har nem aftensmad 😉 Vejret er bare kedeligt. Tåget, koldt og vådt. Så der er ikke meget glæde at hente, ved at kigge ud af vinduet. Derfor må jeg finde solskin i maden i dag 😉

Og det gøres så nemt med denne her suppe. Farven er fantastisk og smagen er bare lækker. Suppen er meget mættende og ligger godt i maven. Børnene er vilde med den og spiser gerne et par portioner, når de kommer i gang 😉

Nu ved jeg at sweet potatoes giver lidt uenigheder rundt omkring. Jeg vælger at spise dem engang imellem og altid sammen med protein og fedt. Så jeg reagere ikke på denne suppe. Derfor har jeg valgt at bringe den. Så savner du en god kartoffel suppe, så kan dette være løsningen, for den har den konsistens og lidt af smagen 😉

 

Dejlig lækker supper

Toppingen med de stegte svampe er virkelig lækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *