Lækker müsli-crunch – Af diætist Ida Lysdahl Fahrenholtz
Lækker müsli-crunch
– Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.
Til 15 portioner a’ 30 g, 112 kcal pr. portion
Ingredienser:
1 dl sojaflager
1 dl rugflager
40 g mandler
30 g Frk. Skrump Bagesød eller Isis Perfect Fit
Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 225 grader.
Bland ingredienserne og hæld dem ud på en bageplade med bagepapir.
Rist blandingen i ovnen i 7 minutter, tag den ud af ovnen, rør godt i blandingen og lad den køle af.
Spis müsli-crunchen på din fromage frais eller skyr til morgen.
Har savnet Musli – vil glæde mig til at lave denne i weekenden 🙂
Der er også denne, som har ligget på bloggen et stykke tid:-) https://pcoliv.dk/mysli/
Hvor længe kan det holde sig i en lufttæt beholder?
Hvor meget må man komme på? Tænker på forholdet mlm a38 og mysli så det passer til ca 250 cal.