Læs om LCHF-bloggen og se den lækre opskrift på Salmalaks

LCHF-bloggen er en norsk website, der så afgjort er et besøg værd. Bloggen er fyldt med gode opskrifter og ideér til en kost med knapt så mange kulhydrater. Der er mange flotte billeder og jeg synes retterne er meget lækre. Vi PCOpiger skal selvfølgelig stadigvæk kigge på indholdet af retterne, da vores kost er lidt anderledens en LCHF. F.eks bruges der på LCHF-bloggen ofte rodfrugter. Men hvis man sorterer, er der mange rigtig gode opskrifter. Kig også brødopskrifterne igennem;-)

Frida der har LCHF-bloggen har en fantastisk holdning om at lave mad fra bunden. Ingen hurtige genveje og halvfærdige produkter. Det går bloggen speciel og inspirere mig meget:-)

Frida har givet mig lov til at bringe en af hendes opskrifter og billederne der hører til. Jeg har valgt at bringe en af hendes fantastiske fiskeopskrifter. Fisk er jeg nemlig ikke selv god til:-)

Du finder LCHF-bloggen her: http://lchf-bloggen.blogspot.com/

Salmalaks

Lidt Soyasause
Syltet Engefær
Lidt Wasabi
Lidt forårsløg i tynde ringe

Marinade:
2 dl vann
4 spsk sukrin
4 spsk salt

Mariner evt. laksen i marinaden (ca. 12 min) før du skærer i den. Eller spring det  over. Skær laksen i tynde skiver og læg dem på en tallerken. Drys lidt forårsløg over fisken. Klem lidt wasabi ud på tallerkenen ved siden af fisken. Ha lidt soyasause og syltet ingefær i hver sin lille skål, og sæt på tallerkenen.

Du finder original opskriften her: http://lchf-bloggen.blogspot.com/2011/05/sashimi-med-wasabi-og-syltet-ingefr.html

2 thoughts on “Læs om LCHF-bloggen og se den lækre opskrift på Salmalaks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *