Laksebøffer

Ja, nu kaster jeg mig ud i fiskeopskrifter:-) Året skal begyndes rigtig:-) Var ellers godt træt efter i går, hvor jeg fik lidt for meget at drikke. Især var det lidt for meget Asti der kom indenbords;-) Tror det indeholder en masse sukker, for hold da op en hovedpine jeg har i dag:-) Disse laksebøffer blev faktisk rigtig gode og er lige noget for mig, der ikke er så vild med fiskesmagen;-) Og lige hvad jeg trængte til. De var rigtig nemme at lave, og selv Laura spiste dem. Jeg fik dem her med squash spaghetti og kogte bønner til. Og må indrømme at jeg også fik lidt af den Hollandaise sauce, som jeg havde lavet til resten af familien:-) En skøn middag.

 

 

.

1 thought on “Laksebøffer

  1. Jegf lavede dem til aften, dog med rugmel istedet, og uden kapers og citron. De var gode, men manglede smag, så hvis jeg havde puttet de to ting i, havde de nok været bedre, men de smagte godt og skal med på madpakken imorgen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *