Lakselasagne – af Lene Hansson

Lene Hansson har sendt os dette dejlige bud på en PCOvenlig ret. Jeg takker for opskriften, som ser yderest lækker ud:-) Lene Hansson er kostvejleder, tv-vært og forfatter til adskillige bøger om sund kost og livsstil, bl.a. “Slank og sund på 8 uger” og “Du er, hvad du spiser”. Man kan på Lene Hanssons hjemmeside se mere om forskellige foredrag,  bøger, kurser, kostvejledning og mange andre ting som Lene tilbyder. Der gemmer sig også en meget interessant E-Book., der hedder “Bliv naturlig sund og rund mor – 6 ugers kostplan” Den kan hentes her http://www.lenehansson.dk/product_info.php?products_id=63 og er bestemt værd at kigge nærmere på.

Opskriften er afprøvet af vores læser Anne Knudsen, se hendes anmeldelse under opskriften. Det er hendes mand Søren Knudsen, der har taget de flotte fotos.

.

7 thoughts on “Lakselasagne – af Lene Hansson

  1. Jeg har en oplevelse af at der altid kommer overdrevet meget væske fra spinaten, når jeg har forsøgt mig med spinat lasagne – og det er selvom jeg har prøvet at få så meget fra inden det bliver lagt sammen.
    Hvad gør I for at undgå det?

    1. Et lille tip ang. spinat kan være at tø den op og vride vandet ud af det (mellem hænderne). Så slipper man med meget af væsken 🙂

    1. Det var da en trist oplevelse, kan jeg forstå. Jeg har lavet den et par gange og synes nu at den er ok. Ved at rigtig mange har lavet den og de har også meldt ud at den er ok. Måske er der gået et eller andet galt. Eller måske forventede du noget andet? Jeg kan f.eks godt forstå at hvis man tror det smager som en almindelig fiske lasagne med pastaplader, fed ost sauce osv. Så er det jo ikke det man får og den oplevelse der hører med til det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *