Lakserulle
Mad der ligner en million og er nemt at lave – se det er lige mig. Denne lakserulle har mange af vores gæster fået gennem tiden. Den bringer altid lykke og kan laves dagen før, så man ikke skal stresse i sidste øjeblik. Også dejlig til frokost:-) Man kan også rulle den som en roulade. Det er også flot. Her fik serveret jeg den som en slags tapas. En skive på et saltblad:-)
Lakserulle
1 pakke Røget Laks
1 Frisk Ost (f.eks Philadelphia)
Dild efter smag
Peber
Ost, dild og peber røres sammen. Læg lakseskiverne efter hinanden på bagepapir og smør osten på. Rul det hele sammen til en stor rulle. Skal hvile i min. 2 timer i køleskabet. Skæres i tynde skiver og serveres på icebergsalat eller rucola.
Tip
Man kan lave en dressing af creme fraish, dild og citron til. Prøv at tilsætte lidt kaviar i ostenblandingen.