Lammefrikadeller med pinjekerner

Dejlige frikadeller, der smager skønt. Sammensætningen er lidt unormal for mig, men jeg fik god inspiration, fra et ugeblad engang for flere år siden. Jeg synes det er en super lækker ret, der er lidt anderledens. Jeg fik ovenstegt blomkål og bladselleri til. Havde også lavet lidt tomatsause, da jeg synes der skal lidt dyppelse:-) Men det kunne lige så godt være en god grøntsagsdip.[password-protect]

 

 

 

 

Lammefrikadeller med pinjekerner.

500 g. hakket Lammekød
1 Æg
2 spsk. Bygmel (Kan erstattes med f.eks mandlemel eller sesammel hvis du spiser efter LCHF eller helt undlades)
1/2 dl. Tomat puré
2 fed hvidløg
ca. 75 g. Fetaost
ca. 40 g. ristede Pinjekerner

1/2 bakke Cherrytomater

Bland alle ingredienserne sammen til en fars. Fetaosten smuldres i. Man kan hakke pinjekerne lidt, men jeg synes faktisk det er gode hele. Form runde frikadeller og læg dem i et smurt fad (med olie). Læg de vaskede cherrytomater mellem. Steg frikadellerne i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter (alt efter størrelse).[/password-protect]

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *