Lammemørbrad med blomkålsmos, babyasparges og flødesauce – LCHF

 

 

 

Lammemørbrad

I går havde jeg fødselsdag og weekenden har stået på dejlige gæster og hygge. Det har været skønt. Lørdag fejrede min mand og jeg min fødselsdag og lavede noget helt specielt dejligt mad. Lammemørbrad. Og hvor var det dog lækkert.

Mørbrad er noget af det fineste kød på lammet. Det har en meget fin struktur og er fuld af smag.  Jeg er vild med det. Jeg har købt det hos TP netmarked, sammen med det andet lammekød. Der er jeg sikker på at kvaliteten er i orden 🙂

I går havde vi gæster og det skal I nok høre mere om i morgen 🙂 I dag skal jeg lige bruge tid på at rydde op og samle kræfter 🙂 Dagen i går startede nemlig meget tidligt med to meget spændte børn, der sang fødselsdagssang allerede kl. 5 (oh yes efter den nye sommertid). Men det var skønt. De havde glædet sig så meget til min fødselsdag at de slet ikke kunne sove mere og bare måtte give mig tegninger og gaver 🙂 Så kan man ikke være andet end lykkelig 🙂

 

Lammemørbrad 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *