Lasagne kan laves på 1000 måder og er nok aldrig ens i 2 hjem – med mindre det er Knorr´s;-) Tror heller ikke at min lasagne er ens herhjemme 2 gange i træk, men sådanne cirka:-) Denne her var rigtig god, ikke mindst fordi jeg fandt nogle skønne fuldkornslasagneplader fra Urtekram. 100 % fuldkorn, så tror de er ok. Jeg bruge dem i et lag og så blev det til et lag med plader af squash. Ganske godt. Og familien opdagede ikke engang at der var bønner i;-) Bønner er ellers meget svært at få familien til at spise:-) Tænker at lasagnen godt kunne tåle lidt mere ost. Tror jeg næste gang vil lægge et lag ost ind under squashpladerne. Men det giver jo også en del flere kalorier:-) Jeg lavede en kæmpe potion, så der var til 2 dage og lidt til fryseren (dejligt hvis man en dag ikke gider lave mad).

 

Lasagne

 

 

1 kg. Hakket oksekød
2 Løg
2 fed Hvidløg
1 dåse Hakket tomater
1 dåse Tomatpuré
1 dåse Brune Bønner
2 spsk. Rødvinseddike
1 Aubergine
1 Squash
5 Fuldkornslasagneplader (Urtekram)
Salt og peber
Oregano
Timian

Toppins
4 ÆG
1 bæger Fetaost
100 revet Ost.

Skær løgene i tern og svits dem i olie i en stor gryde. Tilsæt køddet og brun det godt. Tilsæt dåsetomaterne, tomatpuré, hvidløg, rødvinseddiken og krydderierne. Lad det simre i ca. 15-20 minutter. Riv auberginen og tilsæt det i saucen sammen med bønnerne. Skær squash ud i tynde lange strimler. Læg et lag kødsauce i et ovnfast fad, derefter, pastapladerne, kødsauce, squash og kødsauce. Bag lasagnen i 30 minutter i en 200 grader varm ovn. Put gerne sølvpapir over fadet.

Smuldre fetaen i en skål. Tilsæt æg og revet ost. Rør det godt sammen. Hæld det over lasagnen og bag den yderligere i 20 minutter ved 200 grader.

Vi fik gulerods- og hvidkålssalat til https://pcoliv.dk/gulerodssalat-og-hvidkalssalat/
[/password-protect]

1 thought on “Lasagne

  1. Jeg bruger altid fuldkorns lasagne pladerne. Er fuldkornspasta okay, så må lasange pladerne også være det.

    I min lasange er der hvidløg, bladselleri, peberfrugt, squash, tomat, oksekød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *