
LCHF Æblecrumble
Endnu en æblekage, men det er hvad jeg altid har i huset;-) Min datter er nemlig vild med æbler. Og det er jeg faktisk også. Synes bare altid man kan spise æbler;-) Denne udgave blev nydt på vores terrasse i skønne vejr i går. Skønt med godt vejr og afslapning:-)
[password-protect]
LCHF Æblecrumble
6 æbler
1 tsk. vanilje
1 dl. Sukrin Gold
Dej
100 g. mandler
100 g. hasselnødder
4 spsk. Kokosfibre
1 æg
150 g. smør
1 dl. suvida (kan erstattes med 1/2 dl. Sukrin+)
Snit æblerne fint og bland dem med vanilje og sukringold. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Blend mandlerne og nødderne fint. Bland kokosfibre, æg, smør og suvida. Ælt dejen sammen i med hånden. Der skal arbejdes lidt;-) Læg dejen over æblerne i små klatter. Bag kagen ca. 30 minutter i en 200 grader varm ovn.
Serveres med flødeskum til:-)