LCHF burger med bacon og paneret glaskål

LCHF Burger

En færdigkøbt burgerbøf der er god? Jo, det findes faktisk 🙂 Det er så sjældent at jeg i mit liv har købt nogle færdige burgerbøffer. De få gange jeg har gjort det, har det bare været så skuffende og faktisk ikke spiseligt 😉 Men jeg fik disse anbefalet, så måtte prøve det. De stammer fra et køb hos Jelling naturkød, som jeg fortog i sidste uge. Jeg tog en pakke af Black Angus burgere med i den pakke jeg købte. Netop fordi jeg fik burgerne anbefalet 🙂

Og det har jeg så bestemt ikke fortrudt 🙂 Det var en rigtig god oplevelse. Bøfferne er kæmpe (200 g.) Smager rigtig godt, er møre og saftige. De holdte helt perfekt sammen, da de blev grillet (hvilket er et problem når jeg selv har lavet bøfferne).  De er lavet af 98,9% kød og 1,1% salt/peber – intet andet. Det kan jeg lide. Og så var der ingen ben splinter i 😉 Det plejer jeg ellers altid at finde i sådanne produkter. Men her følte jeg virkelig, at jeg fik en bøf som jeg lige så godt selv kunne have lavet.  Her er der virkelig tale om et godt produkt af god kvalitet, som jeg rigtig glæder mig til at få igen 😉

Man betaler 20 kr. pr bøf. Men det er penge værd. Man kan virkelig smage kvaliteten og det mætter meget. Vi kunne ikke spise mere end 1 burger hver, hvilket er meget unormalt her i huset. Vi plejer gerne at skulle have et par stykker hver 😉 Hvis du vil læse mere om hvad Black Angus er, så kan du læse mere på Jelling naturkød lige her – Burgerbøffer

Vi fik burgerne i en LCHF udgave, men man kan jo selvfølgelig droppe glaskålen og lave en rigtig burger med en bolle 😉 På bloggen finder du både opskrift på en lækker LCHF burgerbolle og en helt almindelig luftig burgerbolle.

LCHF Burger 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *