LCHF burger med røget oksespidsbryst

Røget oksespidsbryst 3

Mens vi venter på sommer kan vi jo sagtens bruge vores røgeovn 🙂 Min Landmann klare snildt en kold vinterdag, og kan trylle en burger med lækkert fyld frem. Både kød og løg gør denne burger helt unik og værd at tilberede. Endnu engang må jeg sige at jeg ikke forstår dem der siger at PCOvenlig mad er kedeligt 😉

Jeg har fyldt min burger med salat, tomater, agurk og hjemmerørt aioli (hvidløgsmayonnaise). Det bar helt perfekt. Bollen er en udgave uden mel, da jeg spiser LCHF. Men man kan jo altid købe eller bage en anden udgave 🙂

Jeg tilbereder altid meget kød, når jeg har gang i røgovnen. Så her røg jeg hele to oksespidsbryst. De forsvinder en del, men får en helt fantastisk smag. Det var saftigt og smagsfuldt. Jeg brugte en blanding af æble og Hickory flis. Det gav en god smag. Jeg fyldte flisbakken op 2 gange, og sørgede for at vandbakken ikke løb tør.  Det var helt perfekt.

Røget oksespidsbryst 1

Det rå marineret kød der lige er lagt i rygeovnen

Røget oksespidsbryst 2

Så lækkert så det ud da det var færdigt

Røget oksespidsbryst 3

Røget oksespidsbryst 4

En lækker LCHF burger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *