
LCHF Chips (uden ost)
Chips er en efterspurgt varer her i huset. Både jeg og børnene elsker det sprøde og salte;-) Derfor har jeg i et stykke tid arbejdet på en LCHF udgave af chips. Og ikke bare ost. Chips som er sprøde, lækre og giver den der rigtige chipse fornemmelse;-)
Nu er de endelig lykkes at få rigtig gode. Vi får dem ofte til weekend snack. Grøntsags stænger, dip og chips, så kan man ikke forlange mere;-)
[password-protect]
Chips
1 dl. vand
2 spsk. Hørfrømel
2 spsk. Sesammel
4 spsk. Mandelmel
1 æg
lidt salt
Bland alle ingredienserne sammen og lad dejen hvile i ti minutter. Hæld dejen på et stykke bagepapir der er smurt med olie. Læg et andet stykke bagepapir over og rul med en kagerulle, dejen helt tyndt ud (virkelig tyndt). Fjern forsigtigt det øverste stykke bagepapir. Skær dejen ud i den form du ønsker til dine chips (brug en skarp kniv). Bag dine chips i en i en 225 grader varm ovn til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afkøling på en bageplade. Når de er kolde kan du knække dem fra hinanden.
Tip. Hvis du ikke synes de er sprøde nok, når de er kolde, så kan du lægge dem lidt i ovnen igen.
[/password-protect]