LCHF Græsk feta- og spinattærte

 

Græske feta og spinattærte 2

I øjeblikket længes jeg så meget efter sol, sommer og varme. Der var intet jeg hellere ville, end at sidde i mit elsket Grækenland og nyde livet – men det er marts i Danmark. Heldigvis er foråret lige om hjørnet 😉 Men så kan vi jo rejse med maden 🙂

Spinattærte er mine absolut favoritspise når jeg er i Grækenland. Jeg har ikke helt kunne lave en dej, hvor jeg har kunne lave det. Men så, så jeg denne dej. Og jeg er ked af at det ikke er min opfindelse 😉 Men jeg synes at den er så fantastisk at I også skal have opskriften her. Det er Johanne der er ophavskvinden til denne skønne dej, som går under navnet Stromboli

Da jeg så det tænkte jeg at det var da en mærkelig dej. Og det er det. Det er noget helt nyt at arbejde med og man skal lige tænke ud af boksen 😉 Men det er ikke svært. Jeg skal have udforsket den noget mere. Har flere gode idéer. Den skal rulles rigtig tyndt, for at blive god 🙂 Den mætter meget. Vi var 4 der spiste af den. Børnene fik ikke så store stykke, men kunne godt lide det  (tænk engang – spinat). Vi havde til to dage.

Græske feta og spinattærte 3

 

5 thoughts on “LCHF Græsk feta- og spinattærte

  1. Hejsa

    Den ser rigtig lækker ud. Kan man bruge Husk løppefrøskaller i stedet for pofiber?

    Mvh Ulla ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *