Kanelsmåkager

Kanelsmåkager

Endelig blev det december. En længe ventet måned her i huset:-) Jeg har arbejdet på juleopskrifter de sidste mange uger nu og glæder mig til at kunne give dem til jer:-) Børnene har også virkelig glædet sig i år. I fredag blev der sat småkager og mælk i stalden til drillenissen – for sådan en har vi nemlig, og han er ualmindelig fræk;-)

Drillenissen havde selvfølgelig spist småkagerne og drukket mælken dagen efter, så heldigvis er han vågnet op også denne december. I går havde han lagt pastaskruer i hele huset og lagt gaver i børnenes julesokker. Noj, det var godt nok sjovt. Nicolai der jo lige er blevet 3 år, ved dog ikke helt om han skal være bange for drillenissen eller om det er sjovt;-) Her til morgen var der blå nissekugler i havregrynene;-) Så hvad mon nissen finder på i morgen????

Nå, men december skal da startes med en småkageopskrift:-) Husk at du finder en hel julekategori ude i højremenuen. Der finder de sidste års juleopskrifter, på bla. pebernødder, vaniljekranse osv.

Senere i dag kan du læse om det spændende kursus jeg afholdte med Diætisthuset i fredags:-)

 

9 thoughts on “Kanelsmåkager

 1. Ja, glædelig december til dig,Nina. Det er så fedt med drillenisser. Her havde de hugget mit garnnøgle og spændt det ud over både køkken og stue, det var bare fantastisk. Jeg syntes nu det var lidt svært at lave mad, men det kan god motion dagen lang.

 2. Småkagerne lyder rigtigt lækre, men jeg synes dog ikke, at man kan kalde dem LCHF, når de indeholder hvid hvede – nærmest tværtimod, må jeg nok indrømme :/

  1. Det beklager jeg rigtig meget. Du har selvfølgelig ret, Xenia. De er bestemt ikke LCHF. Jeg var åbenbart meget træt i morges. Det er rettet.

   Tak fordi du lige skrev det:-)

 3. Glædig jul til dig også nina, det blive en hyggelig måned, men en udfordring, mhs til alt det nye der skal afprøves i forhol til maden og intet er så det plejer at være:-) vores drillenisse er også vågnet, han havde lavet mælken blå, til stor fryd for den store, som ikke helt vidse om den kunne drikkes.
  Må vi godt få hvid hvede?

 4. Jeg har ikke PCO men min mave nyder alligevel godt af alle dine lækre opskrifter. Dog mangler jeg en smule kanel i dine kanelsmåkager?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *