LCHF knækbrød – Fra Frk. Skrump

Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©

Skønne knækbrød med et minimalt indhold af kulhydrater – 1,7 g kulhydrat pr. stk. Spis fx ost på til din morgenmad eller et mellemmåltid. Vær opmærksom på at de er lidt skrøbelige. Opbevar dem i en kagedåse.

LCHF Knækbrød

32 stk a’ 46 kcal

Ingredienser:

100 g mandler
50 g sesamfrø
50 g solsikkekerner
1 tsk salt
8 g Skallin/HUSK
½ dl rapsolie
2 dl vand
100 g hørfrø

 

Fremgangsmåde:

Kom mandler, sesamfrø og solsikkefrø i en blender og mal det til fin mel.
Bland “melet” med salt, Skallin, olie, vand og hørfrø.
Fordel dejen på to bageplader med bagepapir. Brug en spatel, som du jævnligt dypper i vand til at glatte dejen ud med, så bagepladerne bliver dækkede med et tyndt lag dej.
Forbag knækbrødene ved 200 grader varmluftovn i 20 minutter. Byt om på bagepladerne undervejs, så de får lige meget varme.
Tag bagepladerne ud og skær eller klip 16 knækbrød ud af hver dejplade.
Fordel knækbrødene på bageriste og efterbag dem ved 100 grader varmluftovn i 30 minutter.

6 thoughts on “LCHF knækbrød – Fra Frk. Skrump

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *