
LCHF knækbrød – Fra Frk. Skrump
– Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©
Skønne knækbrød med et minimalt indhold af kulhydrater – 1,7 g kulhydrat pr. stk. Spis fx ost på til din morgenmad eller et mellemmåltid. Vær opmærksom på at de er lidt skrøbelige. Opbevar dem i en kagedåse.
LCHF Knækbrød
32 stk a’ 46 kcal
Ingredienser:
100 g mandler
50 g sesamfrø
50 g solsikkekerner
1 tsk salt
8 g Skallin/HUSK
½ dl rapsolie
2 dl vand
100 g hørfrø
Fremgangsmåde:
Kom mandler, sesamfrø og solsikkefrø i en blender og mal det til fin mel.
Bland “melet” med salt, Skallin, olie, vand og hørfrø.
Fordel dejen på to bageplader med bagepapir. Brug en spatel, som du jævnligt dypper i vand til at glatte dejen ud med, så bagepladerne bliver dækkede med et tyndt lag dej.
Forbag knækbrødene ved 200 grader varmluftovn i 20 minutter. Byt om på bagepladerne undervejs, så de får lige meget varme.
Tag bagepladerne ud og skær eller klip 16 knækbrød ud af hver dejplade.
Fordel knækbrødene på bageriste og efterbag dem ved 100 grader varmluftovn i 30 minutter.
Hvad er forskellen på disse og pco venlige knækbrød
Der er ingen stivelse/rugmel i og dermed langt færre kulhydrater 🙂
Ser meget lækre ud! Hvor længe vil du tro at de kan holde sig? 🙂
De kan sagtens holde sig i et par uger i en tæt lukket dåse.