
LCHF Pasta i ny version
En helt ny type pasta. Uden æg og uden mel. Kan det lade sig gøre? Ja, det kan det:-) Jeg har længe gået og overvejet denne udgave og har forsøgt mig et par gange. Nu er opskriften endelig så jeg vil vise jer den:-) Glæd jer, det smager super godt. Jeg anbefaler noget dejlig frisk tilbehør.
Du kan lave pastaen i den form du ønsker. Tynd, tyk, rund, flad osv. Men den er meget velegnet til at lave spaghetti af. Jeg har her lavet en lidt tyk spaghetti udgave. Smagen er rigtig god og man får et god fornemmelse af pasta. Ikke mindst visuelt;-)
LCHF Pasta i ny version
2 kugler mozzarella
2 spsk. Philadelphia ost – classic
lidt salt
Smelt mozzarella ved svag varme i en lille gryde. Efter et par minutter hældes den tynde væske fra (det der ligner mælk). Tilsæt Philadelphia og lad det smelte sammen mens du rør i det. Tilsæt salt. Når massen er ensartet og smeltet, lader du det afkøle et par minutter. Derefter hældes den i en sprøjtepose eller en frostpose. Brug en meget lille tyl eller klip et lille hul. Nu sprøjtes massen ud på et stykke bagepapir i lange tynde “slanger”. Lad den tørrer ca. 10 minutter og din pasta er færdig:-)
Du kan selv bestemme hvor hård din pasta skal være. Ved at tilsætte mere eller mindre Philadelphia. Tilsætter du ikke noget får du en meget hård pasta, og tilsætter du mere bliver pastaen mere blød. Men kan også falde fra hinanden. Den blanding jeg har lavet synes jeg er perfekt:-)
Jeg fik kylling, tomatsauce og salat til. Man kan ikke spise så meget af pastaen, men lidt er også lækkert.