LCHF Spinatvafler med laksesalat

LCHF spinatvafler med laksesalat - miniJeg havde jo lovet jer nogle flere vaffelopskrifter 🙂 Og her er en af dem. Disse vafler er yderst lækre, sprøde og fylde af smag. Det er den perfekte frokost, med den skønne laksesalat på. Guf, hvor jeg nød det i går 🙂

Laksesalaten kan sagtens laves i en lidt lettere udgave – prøv at se tip under opskriften. Fyldet kan man skifte som man har lyst.

Jeg erkender at jeg har været ude at investerer i et andet vaffeljern. Jeg har længe ønsket mig at kunne lave de her belgiske vafler, for de ser bare så appetitlige ud 🙂 Så jeg købte et smart vaffeljern hvor man kan skifte pladerne og lave alle slags vafler. Så I skal nok få massere af vafler det næste stykke tid. For det er vildt sjovt at lave 😉

 

DSCN3638Er de ikke bare flotte?

DSCN3639

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *