LCHF Tebirkes

 

 

DSCN6256
Ok, her skal man nok være lidt rummelig for at kalde det for tebirkes, men det smagte faktisk af det:) Det var en lidt blød bolle med sprød skorpe og remonce. Der var selvfølgelig ikke den lækre wienerbrødsdej, men jeg synes at det var lækkert og kunne sagtens erstatte tebirkes i min verden:)

Nu er min ovn gået helt i stykker og den har kun undervarme:( Det gør at det ikke ser så lækkert brugt ud. Nå, en dag får jeg vel et nyt komfur:)

8 thoughts on “LCHF Tebirkes

  1. Denne opskrift kommer som kaldet! Har de sidste par uger haft lyst til tebirkes.
    Hvis man bruger sukrin+, hvor meget tror du så der skal til?

  2. Du skal bruge halvt så meget surkin+, men tænker det kan give lidt problemer i remoncen. Da det vil give en mindre mængde. Men prøv dig frem:)

    1. Tak 🙂
      Ellers kan jeg vel bruge den “gamle” type sukrin – er bare ikke så begejstret for den kolde bismag.
      Jeg ser på det.

      1. Det var lidt for sent jeg vågnede – kunne heldigvis redde den… De er super lækre! 🙂
        Tak for opskriften 🙂

Skriv et svar til Malene Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *