Tortillas
Endelig kan jeg give jer en opskrift på lækre bløde tortillas, der smager fantastisk:-) Jeg har længe arbejdet på at lave den perfekte LCHF tortilla og nu er det lykkes. Resultatet er en meget lækker, blød og velsmagende tortilla, der kan fyldes og holde.

I de sidste par måneder er rigtig mange tortillas endt i skraldespanden  herhjemme. Enten har de været for stive, for smagsløse, faldet fra hinanden, været for æggeagtige eller der har været 100000000 andre ting galt. Og jeg må faktisk indrømme at jeg var ved at give op. Men i tirsdags ville jeg lige give det et sidste forsøg. Og sørme og det ikke denne gang bare blev perfekt.

Jeg blev godt nok noget mismodig da jeg så de boblede op og blev tykke, men tænkte at jeg måske kunne bruge dem som noget brød. Jeg tog dem mismodigt ud af ovnen. Da de havde ligget lidt, ville jeg smage dem, og der så de bare helt gode ud. Smagen var også god, så et hit;-) Vi fik dem til aftensmad med kylling og denne Broccolisalat. Men må snart prøve dem med guacamole, kylling og salat. Glæder mig allerede:-)

 

Tortillas 2

8 thoughts on “LCHF Tortillas (uden mel)

    1. Hej Matilde

      Du kan sagtens selv lave dit sesammel, men så skal du prøve dig frem mht. mængden. Det sesammel jeg har brugt er nemlig fedtreduceret og suger mere væske end det man selv laver:-)

      Skrive endelig hvordan det går;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *