Low carb digestiv

digestive-kopi-mini

 

Digestivekiks er det ikke bare noget du savner? Jeg gør! I gamle dag var den en stor del af min kost. Sådanne et par kiks med smør og ost – Wow, det kunne jeg altid spise. Derfor gav jeg mig selv den udfordring, at nu skulle det laves i en Low carb udgave. Og det er faktisk lykkes efter nogle forsøg 😉 Jeg er nået frem til en sammensætning som virkelig smager af digestiv (hvis du spørg mig). Det bliver selvfølgelig aldrig det sammen som den ægte vare, da de jo er bagt med hvedemel. Men det her gør det for mig. Jeg er vild med dem.

Hvis vi skal sammenligne energifordelingen i den ægte udgave og i dem jeg har bagt, så er de faktisk ikke så forskellige. Faktisk er der meget mindre kcal og selvfølge mindre kulhydrat. Men der er mere fedt og protein i. Helt perfekt. Prøv at se sammenligningen her.

1 stk. almindelig digestive
14 g. 70 kcal,  41% fedt, 5 protein, 54% kulhydrat

1 stk. Low carb Digestiv
10 g. 42 kcal, 78% fedt, 17 protein, 5% kulhydrat

Har du husket at deltage i den store fødselsdag Give Away?
Ellers kan du sagtens nå det endnu.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *