Low carb tortilla – prøv dem.

Tortillas_8.w240.h240.wm

 

Det er ikke så ofte at jeg anmelder ting mere, men de her må jeg dele med jer. Der skal efterhånden en del til at imponere mig:-) Men jeg er faktisk blevet rigtig glad for de her  Low Carb Tortilla. Smagen overraskede mig meget. Jeg synes ikke at der er den store forskel på en almindelig grov tortilla og så de her i low carb udgave. Og hvor er det dog skønt ikke at skal lave alting selv 🙂

Jeg havde nok lidt dårlige forventninger til Low Carb Tortilla. , da jeg ofte synes at de købte brød erstatninger smager kunstigt. Men de her super gode. Selv mine børn som har meget svært ved noget som helst low carb brød, spiste dem med velbehag:-) Og det er nok den bedste anbefaling man kan få her i huset 🙂

Jeg prøvede at give en af de skønne tortillas lidt ekstra på grillen. Den blev helt sprød og lækker.  Så kan man selvfølgelig ikke bruge den som wrap, men den er genial som chips.  Det skal jeg nok også lave en opskrift på. Guf, guf – skal vist have købt nogle flere pakker 😉

Hvis vi kigger lidt på indholdet af de her tortillas, så se lige her

En af disse lækre tortilla indholder 77 kcal, 21 % kulhydrat, 36% fedt, 43% protein.

En normal fuldkorns tortilla indeholder 110 kcal, 68 % kulhydrat, 20% fedt, 12% protein.

Som I kan se så er der måske ikke den store forskel på kalorieindholdet af de to produkter, men der er godt nok forskel på kulhydratindholdet og det er jo noget vi PCOpiger skal kigge på. Det er stort set umuligt at lave et ordenligt måltid (fordelingsmæssigt) med en almindelig tortilla. Men det kan man bestemt med disse Low Carb Tortilla.  I morgen får I en rigtig dejlig opskrift med disse tortillas. Så der er lidt at se frem til;-)

Low Carb Tortilla bliver fast inventar i mit køkken fra nu af. Hvis du også vil prøve dem, så husk at du ved at skrive PCOliv på din ordre hos Lowcarb Store Danmark  får 5% rabat på dine indkøb

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *