Low carb Vanilijekiks

vaniljekiks-kopi-mini

Dejlige søde og sprøde vaniljekiks er et hit her i huset. Det bliver næsten spist i det øjeblik jeg laver dem 😉 Vi spiser dem med eller uden smør på. Engang imellem laver jeg dem til chokoladekiks og det gør dem jo ikke dårligere 😉 Jeg synes de er super gode at have liggende (når de får lov), da de kan holde længe i en kagedåse. Så har man altid lidt liggende til når man bliver lækkersulten 😉

Januar lakker mod enden og jeg må indrømme at det glæder mig. Synes at januar og februar er de hårdeste måneder at komme igennem. For det første er min fibromyalgi altid værst i din måneder, men børnene bliver altid ramt af div. sygdomme i de måneder. Der er altid en hjemme med snot, hoste osv. Så jeg hilser altså meget velkommen at vi nu er tættere på foråret 😉 Jeg drømmer så meget om sol, sommer, strand, varme og udeliv 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *