Mæt og slank med LCHF – ny spændende kogebog.

image003

 

Om ganske få dage udkommer en ny og meget spændende bog. Det er Madbanditten Jane Faerber, der har begået endnu en succes bog (jeg er ikke i tvivl). Jane´s første bog “LCHF Spis dig mæt og glad” var en af 2013 , mest solgte bøger.

Jeg er en af de heldige der allerede har bogen (fra forlaget i PDF) og hold da op, hvor kan I glæde jer. Jeg må desværre ikke anmelde bogen endnu, men jeg må heldigvis gerne omtale bogen:-) Hvis du har den første bog, så må du også eje denne. Og hvis du vil tabe dig, så må du også eje den, også selvom du ikke spiser LCHF, men PCO i balancekost.

Bogen udkommer d. 30. januar, men kan allerede nu bestilles her Mæt og slank med LCHF, så du er sikker på at få den:-) Og den er endda meget billig;-)

Her kan du læse forlagets pressemeddelelse.

 

MÆT & SLANK MED LCHF

LCHF – Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm. Principperne er enkle, maden er nem og velsmagende, og effekten mærkes øjeblikkeligt!

Spis dig mæt og tab dig samtidig! Det lyder næsten for godt til at være sandt. I alt for mange år har vi lært, at vægttab er ensbetydende med afsavn, lidelse og sult. Men ingen kan holde ud at være sulten i længere tid af gangen, og derfor er det projekt dømt til at mislykkes.

Med LCHF starter vi et helt andet sted. Vi starter med at spise rigtig mad. Mad, som kroppen kan forstå og genkende som mad, og som vi kan spise os mætte i med god samvittighed. Når vi lægger kosten om til STRIKS LCHF og spiser få kulhydrater og mere fedt, sker der nemlig det

fine, at kroppens maskineri skifter brændstof. Og i stedet for at bruge kulhydrater som energi, forbrænder kroppen nu fedt som energi. Det har den åbenlyse fordel, at kroppen nu har fri adgang til de reserver, vi i årenes løb har bygget op og lagret rundt omkring på vores krop.

Med bogen her får du en livsstil, som på én gang regulerer dine hormoner, dit blodsukker og din appetit. Og kan du gætte hvad der så også sker? Så regulerer din vægt sig også!

I bogen her får du:

  • ·         En nem og hurtig guide, der hjælper dig i gang med LCHF
  • ·         En indføring i, hvilke håndtag du kan dreje på, hvis du gerne vil gå ned i vægt
  • ·         Forslag til, hvordan du kan få din LCHF-kost til at spille sammen med din træning
  • ·         Hjælp til at gøre de nye vaner varige
  • ·         Masser af lækre opskrifter til både hverdag og når du har gæster

 

 Om forfatteren

Jane Faerber er 36 år, uddannet cand. mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og Paleo. Jane er også forfatter til bestselleren LCHF – SPIS DIG

MÆT & GLAD og blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog Madbanditten.dk.

 

MÆT & SLANK MED LCHF

Forfattere:      Jane Faerber

Omfang:          216 sider

Pris:                  Kr. 250,00

Udgivelse:       30. januar 2014

 Du kan evt. læse mere om Jane Faerber her i mit interview og du kan læse mere her om bogen Spis dig mæt og glad

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *