Mandelcreme – af Helle Koed Paulsen

Endnu en skøn opskrift fra en læser:-) Helle har sendt mig denne fantastiske opskrift på Mandelcreme. Det så så lækkert ud , at jeg straks kastede mig over det. Og det var fantastisk. Intet mindre. Det er så nemt at lave og smager rigtig godt. Tror jeg skal prøve at tilsætte lidt kakao næste gang. Så er det jo lækker hjemmelavet nutella:-) Men jeg har altså ikke fået det prøvet endnu:-)

Helle har  denne flotte blog http://omgivelser.blogspot.com/ Kig forbi, for der er mange hyggelige ting:-)

Mandelcreme – af Helle Koed Paulsen

Det et mandelcreme og består a 100% mandler. Jeg ristede dem på panden med skal på, kom dem i Foodprocessoren og lod den gøre arbejdet… Efter 10-15 min. blev det til en lækker, mild creme som minder om Peanutbutter, bare bedre og mildere og så er den hjemmelavet og uden alt muligt tilsætning 🙂
Jeg har lavet havregrynskugler med en smule i, brugt den ovenpå en havregrød lavet har ruggryn 🙂 Og så på et stykke rugbrød (tyyyyndt lag) og en skive æble oven på 🙂

Opskriften stammer oprindeligt fra denne blog  http://greengirl81.blogspot.com/2009/08/mandelsmr.html
🙂

1 thought on “Mandelcreme – af Helle Koed Paulsen

  1. Så har jeg fået prøvet denne opskrift. Jeg var dog nødt til at komme en del vand i, da jeg bare fik en tør marcipan masse. Jeg kom også kakao i og en smule flydende sød, uhhmmm, det smager lækkert 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *