Marengskys – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

Marengskys – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.

Marengskys
Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.

100 g æggehvide
100 g supersød eller sukrin
1 spsk eddike

Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 130 grader.
Pisk æggehviden stiv.

Tilsæt eddike og supersød lidt af gangen, mens du pisker igen.
Hæld massen i en sprøjtepose og pres 35 kys ud på en bageplade med bagepapir.
Skru ovnen ned på 100 grader og bag marengskyssene 1 time midt i ovnen.
Sluk ovnen og lad dem tørre med ovndøren åben i 20 minutter.
1 kcal pr. stk.

Tip! Varier kyssene ved at tilsætte rød frugtfarve og hindbær- eller jordbæraroma.

 

.

7 thoughts on “Marengskys – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

  1. Da jeg så denne opskrift, tænkte jeg med det samme – Spøgelser;-) Hvis man med lidt smeltede chokolade, laver øjne og mund på dem, så er de lige til Halloweeen……………

  2. En der har prøvet at lave disse? Mine blev bestemt ikke en succes 🙁 De sad fast på bagepapiret og blev aldrig “tørre” indeni.
    Synes det var som at spise ren sukrin, alt for sødt 🙁 En der ved om det er bedre med supersød?

  3. De må da være ren protein… og god til at spise sammen med is, for at få en opvejning mod kulhydraterne i isen(selvom den er sukkerfri) Eller er jeg hel forkert på den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *