Marengskys – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz
Marengskys – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.
Marengskys
–Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.
100 g æggehvide
100 g supersød eller sukrin
1 spsk eddike
Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 130 grader.
Pisk æggehviden stiv.
Tilsæt eddike og supersød lidt af gangen, mens du pisker igen.
Hæld massen i en sprøjtepose og pres 35 kys ud på en bageplade med bagepapir.
Skru ovnen ned på 100 grader og bag marengskyssene 1 time midt i ovnen.
Sluk ovnen og lad dem tørre med ovndøren åben i 20 minutter.
1 kcal pr. stk.
Tip! Varier kyssene ved at tilsætte rød frugtfarve og hindbær- eller jordbæraroma.
.
Da jeg så denne opskrift, tænkte jeg med det samme – Spøgelser;-) Hvis man med lidt smeltede chokolade, laver øjne og mund på dem, så er de lige til Halloweeen……………
Hvad er supersød? Er det den store bøtte fra isis?
Nej, SuperSød er et andet sødemiddel.
Se dette link her på pcoliv.dk https://pcoliv.dk/to-nye-sødestoffer-fra-frk-skrump/
En der har prøvet at lave disse? Mine blev bestemt ikke en succes 🙁 De sad fast på bagepapiret og blev aldrig “tørre” indeni.
Synes det var som at spise ren sukrin, alt for sødt 🙁 En der ved om det er bedre med supersød?
De må da være ren protein… og god til at spise sammen med is, for at få en opvejning mod kulhydraterne i isen(selvom den er sukkerfri) Eller er jeg hel forkert på den?
Desværre indeholde sødemidlerne også kulhydrater;-)
Jeg har også lige forsøgt mig og det var heller ingen succes her… Nogle gode råd