Marts måned – tilbehørs måned :-)

Det er altid så svært at finde på nye måder at tilberede grøntsager på. Ofte står jeg totalt idéforladt foran grøntafdelingen i supermarked.  Synes jo snart at jeg har været alt igennem. Men det jeg selvfølgelig ikke:-)

Derfor udnævner jeg hermed resten af marts måned til tilbehørs måned. Altså sætter jeg fokus på salater, grøntsager og andre spændende ting som kan bruges som tilbehør til kød. Jeg har brug for din hjælp. Du må meget gerne deltage og sende opskrifter til mig. Send opskrevt og foto til nrebdahl@mail.dk. Og ja, det er tilbehør til aftensmaden jeg søger:-) En læser har venligst gjort mig opmærksom på, at jeg måske ikke har fået formuleret det korret;-)

Håber I har lyst til at være med. Sidst da jeg havde fiskemåned fik jeg en del spændende og lækre retter. Men hvad mon I kan med grøntsager, bønner, linser, perlebyg osv…….?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *