Mayonnaise
Lækkert tilbehør til rå grøntsagsstave, bagte squash fritter, i burgere osv. Jeg blander også nogle gange hvidløg i så det bliver Aioli – og det gør det kun bedre:-)
2 spsk. pasteuriseret Æggeblommer Put æggeblommerne (husk de skal være pasteuriseret) i en skål. Tilsæt citron, salt og hvidvinseddike. Pisk det godt hvidt med elpiskeren. Tilsæt så olien lidt efter lidt. Kun få dråber af gangen, så det ikke skiller. Pisk til den ønsket konsistens. Stil i køleskab et par timer, inden servering.
Mayonnaise
1½ dl. Olie (jeg bruger gerne rapsolie, men det er efter smag)
1 tsk. Hvidvinseddike
1 stænk Citron
1 nip Salt.
This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!
Så blev denne opskrift forsøgt i dag, og det var en stor succes. Jeg brugte lidt mindre olie, men udelukkende fordi konsistensen og smagen allerede havde nået det jeg ønskede. Kæresten var også glad for den, og oveni hatten var det super nemt at lave.
Tak for endnu en god opskrift!