Medaljer/flødeskumskager

Indrømmet – Jeg er en sukkergris. Elsker kager og andre søde ting. Og jeg mener at der stadigvæk skal være plads til sådanne dejlige ting. Men kun engang imellem. Jeg plejer at lave lidt lækkert i weekeden, ellers bliver det for surt. Man bliver træt af frugt, mandler osv. Så det er dejligt at skaje ud i weekenden. Jeg kunne jo vælge at gå til bageren. Men vælger at lave noget, som jeg ikke reagere på:-) Og så har jeg lidt bedre samvittighed:-)) Disse Medajler er super gode. Jeg lavede cremen fra fastelavnsbollerne og puttede det i, sammen med jordbær syltetøj. Man kan også bare få noget frugtcreme til. Men det gør jo ikke noget at det ligner rigtige kager. Så føler man sig ikke snydt;-)


.

10 thoughts on “Medaljer/flødeskumskager

 1. Ej hvor er du altså kreativ ud i at opfinde lækre opskrifter man kan tåle på KISS kost 🙂

  Jeg tror sørme det blvier her hos dig jeg finder løsningen på mit voksende problem “snart rund fødsesdag”

 2. og lige en tilføjele 🙂

  svarer 50 gram sukrin til 50 gram sukker?

  Jeg tænker på det i forhold til omregne det til kunstigt sødemiddel

 3. ohh – så har jeg ikke læst det indlæg grundigt nok – må se om jeg kan inde det igen 🙂

 4. Jeg brugte 1tsk Perfekt sød i cremen og 3/4tsk perfekt sød i dejen.
  Udover det erstattede jeg vanillen med vanille essens både i cremen og dejen.

  De blev RIGTIG gode!!! 🙂

 5. Det er efter hvor store du laver dem. Jeg lavede dem rimelig store (for de smager skønt), så jeg fik 4 kager (altså 8 bunde).

 6. Lavede dem igår… LÆKRE! (Dog tror jeg ikke manden var såå imponeret!)

  Nå, men nu skriver du bare “Vanilie” – hvad tænker du på her?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *