Mette´s chokolade squashkage

Tak til Mette som har sendt mig denne kageopskrift. Den ser rigtig skøn ud:-) Dejligt at andre er  aktive når jeg selv går på lavenergi;-) Og sikke nogle fantastiske flotte squash:-) Læs her hvad Mette skriver.

Jeg er lige hjemvendt fra den skønneste sommerferie. Haven bugner af lækkerier og specielt mine squash er vokset voldsomt – også selvom jeg høstede selv de små squash før jeg tog på ferie. Hvad gør man med alle de lækkerier, som jo normalt smager bedst, når de er små og lækkert sprøde?

 

mette spuash

 

Jeg havde, før jeg tog på ferie, endelig fået bestilt lidt forskelligt sødemiddel, så jeg kan eksperimentere. Det blev Sukrin gold jeg kastede mig over. Nedenstående opskrift er først forsøg med en lækker chokolade squashkage, som blev ganske lækker. Jeg servede den med lidt flødeskum og blåbær, men jeg kunne også sagtens forestille mig en klat vaniljeis, lidt creme fraiche tilsat lidt vanilje eller måske lidt frisk frugt i stedet for flødeskum.

Mettes spuashkage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *