Min julesalat – Julens glæder
Denne skønne salat skal jeg have juleaften. Sammen med fyldt kalkun, brunede kålrabi og lækker sauce;-) Jeg kan næsten ikke vente til min julemiddag. Måske kunne jeg finde på at tilsætte nogle appelsinbåde denne aften og have en total fest, men nu må vi se.
Min julesalat
16 Rosenkål
1/4 Rødkål
2 æbler
Dressing.
2 spsk. Oliven Olie
lidt hvid Balsamico
Revet skal af en Appelsin
lidt sødestof.
Pynt: Hakket valnødder.
Bland dressingen og lad den trække i et par timer. Rens rosenkålene og del dem i halve. Hak dem nu fint i skiver (halve). Skær rødkålen meget fint og det samme med æblerne (tynde både). Bland det hele godt sammen og hæld dressingen over. Pynt med de hakket valnødder.
.
MUMS den ser virkelig lækker ud!
Et godt og PCO-venligt alternativ til appelsinen kunne være pomelo – sødere end grapefrugt men et GI der er væsenligt lavere end appelsin