Minipeber med lammekød*

Nogle gange er man heldig at finde de her mini peberfrugter. Og de indbyder til noget rigtig lækkert. Denne gang blev de til en del af en græsk buffet og gæsterne guffede det lystigt i sig. Jeg synes også at de blev meget lækre og det var dejligt at få en lidt anden smag. Vi spiser ikke nok lammekød herhjemme:-)

Jeg er sikker på at man også kan bruge svinekød eller oksekød. Men det giver jo en anden smag. Det er lidt af et pillearbejde at putte farsen ned i peberfrugterne, men også lidt hyggeligt at lave:-) Hvis du får fars tilovers, så form nogle firkadeller og bag dem sammen med peberfrugterne. De bliver også lækre.

Tænker man også kan bruge store peberfrugter, som man evt. deler. Men det er altså ikke afprøvet;-)

[password-protect]

Minipeber med lammekød

400 g. lammekød
150 g. fetaost
1 æg
1 tomat
1 fed hvidløg
1 tsk. mynte
salt og peber
50 g ristet pinjekerner.
20 minipeberfrugter

Rør en fars af alle ingredienserne (på nær peberfrugterne).  Rens og skyl peberfrugterne. Fyld farsen i peberfrugterne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag peberfrugterne ca. 20 minutter ved 180 grader.

Engergifordeling pr. stk: 110 kcal, 49 g, 21% protein, 75% fedt (23% mufa), 5% kulhydrat (1 g)

[/password-protect]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *