Minutbrød
Brød i mikroovnen!!! Ja, jeg var lidt betænkelig, da de skulle afprøves, men den er god nok. Smager faktisk godt, er hurtigt og nemt at lave. Og man får en brødfornemmelse. Synes det er bedst med smørreost, hytteost, kyllingsalat eller ligende til. Her fik jeg emmentaler og salat til.
Minutbrød
2 spsk. Mandelmel (dehydreret fra Funktionel mad)
1 Æg
1 tsk. Fiberhusk
Et nip salt
1 spsk. Olie (Jeg bruger raspolie – kan udlades, men bliver lidt mere tørt)
Pisk ægget i en skål. Tilsæt mandelmel, fiberhusk, salt, olie og rør det hele sammen med en gaffel. Læg det på en tallerken i ønsket størrelse. Brødet hæver ikke. Bag det i microovnen i 2 minutter. Så er brødet færdigt. Godt med smør og ost.
Ej hvor smart! Det var da lige godt utroligt 🙂 det smager ret godt, og lidt hvidt-brøds-agtigt i konsistensen og det er jo super nemt og hurtigt! Bare ærgeligt at jeg ikke har en microovn hos mig selv, da jeg ellers ikke er stor fan af sådan, men det ville nu være genialt lige at kunne lave disse… det kunne være man skulle smugle en ind i sit køkken alligevel 🙂
Bruger du færdig købt mandelmel til dette brød???
Nej, her på billedet har jeg smuttet mandlerne og kværnet dem selv. Men har flere gange lavet det ved bare at kværne hele mandler:-)
Vil gerne tilmeldes nyhedsbrev
Hej Bente
Desværre udsender jeg ikke nyhedsbreve, men det kommer måske 🙂 Hvis du finder mig på Facebook https://www.facebook.com/pages/PCOlivdk/166016286770553 Så kan du se hver gang jeg poster nye indlæg 🙂