Minutbrød

Brød i mikroovnen!!! Ja, jeg var lidt betænkelig, da de skulle afprøves, men den er god nok. Smager faktisk godt, er hurtigt og nemt at lave. Og man får en brødfornemmelse. Synes det er bedst med smørreost, hytteost,  kyllingsalat eller ligende til. Her fik jeg emmentaler og salat til.

 

 

5 thoughts on “Minutbrød

  1. Ej hvor smart! Det var da lige godt utroligt 🙂 det smager ret godt, og lidt hvidt-brøds-agtigt i konsistensen og det er jo super nemt og hurtigt! Bare ærgeligt at jeg ikke har en microovn hos mig selv, da jeg ellers ikke er stor fan af sådan, men det ville nu være genialt lige at kunne lave disse… det kunne være man skulle smugle en ind i sit køkken alligevel 🙂

  2. Nej, her på billedet har jeg smuttet mandlerne og kværnet dem selv. Men har flere gange lavet det ved bare at kværne hele mandler:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *