Mørbrad med whiskysauce

Mørbrad med  whiskeysauce

I disse dage ligger jeg i ombygning. Jeg har intet køkken eller i det hele taget et hjem. Vi er ved at få nye vinduer i hele huset og bor i en campingvogn i indkørslen. Hader det, men det bliver jo godt i sidste ende. Men da jeg ikke  har mit køkken er jeg virkelig hjemløs 😉 Derfor har jeg måtte finde en opskrift frem, som jeg har haft liggende i et stykke tid. Ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har fået postet den til jer, for den er bestemt rigtig god. Jeg elsker sprut i maden 😉 Denne whiskysauce er ingen undtagelse. Den smager skønt og er helt perfekt til mørbrad. Sauce pifter ethvert måltid op og så er den lidt anderledens, end de saucer man ellers får serveret. Synes ofte at man får bearnaise eller brun sauce serveret 🙂 Denne sauce vil helt sikkert imponerer gæster 😉 Og så er den faktisk meget nem at lave.

Sauce kan i øvrigt bruges til flere retter. Prøv den til en god bøf, en hakkebøf eller en kotelet 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *